A gyógyulás művészete

Előző bejegyzésem magyar fordítását osztom ma meg veletek 😊😀 Igyekeztem a legjobban átadni az angolul írt szöveg lényegét.

A gyógyulás és önfejlesztés valójában egy magányos utazás. Akkor is ha van támaszod, és nem vagy egyedül, akkor is ha van segítség és útmutatás….a valódi munka belül zajlik….és ott bizony egymagad vagy. Magadban kell megtaláld a változáshoz szükséges akaratot, hogy akarj több lenni, és akarj gyógyulni. Belső magányban töltött idő, szembenézni az igazmondó tükörrel, egy görbetükör amelyet csak akkor észlelünk ha végre igazak és őszinték vagyunk saját magunkkal. A gyógyulás arról az egyről szól akik mi magunk vagyunk, nem másról. Egyediségünkben rajtunk áll felismerni a fájdalmat amely legyengít minket és feldolgozni azt.
Az önrendelkezés szabadsága, a szabad akarat a legfélelmetesebb eszköz amellyel az embei faj rendelkezik, mert akkor minden szó, minden gondolat és cselekedetért felelősséget kell vállalni. A szabad ember felelősséget vállal mindazért aki, álarcok nélkük, betanított ideológiák majmolása nélkül, más embereknek való megfelelési kényszer nélkül. Mer a lehető legjobb önvalója lenni. Mert tudja hogy embernek lenni nem a tökéletességről szól.
Véleményem szerint a művészet a szabadságról és a bátorságról szól. Szabadon használni a rendelkezésére álló eszközöket, bármennyire is korlátozottak legyenek a lehetőségek. Bátran próbálkozni és elbukni,  ha kell újrakezdeni…másképp, máshogyan sikerre vinni.
Az álarcok és túl-képzettségek versenyvilágában, bátorság kell ahhoz hogy megmutasd ki is vagy valójában. Az alkotás, a művészet…a lélek szabadon szárnyalása és kifejezése…Bátorság.
A művészet a szeretetről és a gyógyulásról szól. Gyógyír a túlfeszített elmének és alakoskodástól  fáradt léleknek.
Kellemes Vasárnapot kívánok mindenkinek.

#abstractart #contemportary #walldecor #christmaspresent #visualart  #walldecoration #painting #myannasart #paintingoftheday #personalisedgift
#interiordecoration #artherapy
#walldecor #calledtobecreative
#myannas  #healingblog #abstractart #myannasart #interiordesign

#loveeachheartbeat🦋   #abstractartfreedom #acryl

A gyógyulás művészete” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Szia Anna!
  Köszönöm a fordítást, nagyon jók az írásaid is, igazán megérintenek
  mert valóban csak így játszódhat le minden emberi “csoda”
  amely megmutatja igaz valódiságunkat. Csak így tovább!
  Üdv Nj

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s