Megkérdőjelezni

20190819_075613

Nagy munkát fektetek idén abba hogy elhatároljam magam mindattól amibe emberek milliárdjai mazochista módon lubickolnak idén. Védem magam és családom ép elméjét, lelkét mindattól ami manapság zajlik. Nehéz. És messze az a bizonyos fény az alagút végén.
Csak egy gondolatot szeretnék leírni. És véleményem szerint mindenki aki a helyes emberi értékeket tartja szem elött így gondolja.
Egy szabad társadalomban melynek az a célja hogy feljődjön, gazdasági, kulturális, spiritualitás vagy bármilyen téren az egy olyan társadalom ahol ISKOLÁKNAK és SZABAD SAJTÓNAK helye és tisztelete van.
Legyen az bármilyen ideológiát szorgalmazó intézmény, vallási, tudományos, spirituális vagy alternatív, iskola, újság vagy csatorna, mindnek helyet és teret kell biztosítani !!!
Nem nevezheted magad tájékoztatottnak, és naprakésznek a hírekkel és a világgal kapcsolatban ha csak egy újságot olvasol, egy csatornát nézel és csak a helyi tájékoztatást értékeled.
Ostoba és korlátolt vagy ha embertársadat kirekeszted, gúnyolod, megbélyegzed csak azért mert más hírforrást (is) hallgat,olvas mint amit Te jónak ítélsz.
Ostoba és korlátolt vagy ha embertársadat kirekeszted, gúnyolod, megbélyegzed csak azért mert más a véleménye, betegségekről, politikáról, nemzetről, történelemről szeretetről, hagyományról vagy bármiről ami az élet velejárója.
Az emberi kötelékek és a hűség fontos, de a szabad akarat és szabad gondolkodás alapvető emberi jog. És nem bűn kíváncsinak lenni!
A fejlődés egyik alapvető pillére a “kérdezni” és “megkérdőjelezni”.
Mindent amit hallasz mindent amit látni vélsz és mindent amit érzékeid sugallnak.
Megkérdőjelezni a hallottakat, mert a beszéd, a hang száz és száz csatornán száz és száz értelmezésben és formában érkezik.
Megkérdőjelezni amit látsz, mert tudod (és rohadtul tudod) hogy a képi kifejezésnek pszichológiája van és annak ismerete ötvözve a mai világ technikájával bármit de bármit eléd varázsol. Illúziókat és rémálmokat vetít attól függően hogy az érdek hogy diktálja.
Megkérdőjelezni amit az érzékeid sugallnak. Lehetnek valósak. De az is lehet hogy nem. Hogy nem a jelen helyzethez füződnek. Talán traumák és fájdalmak formálta érzetek. Hogy a jelen eseményeinek hatására az agyad, az elméd rejtett bugyraiból törnek fel rég elfelejtett emlékek, és valójában az ahhoz társított érzelmek áradnak szét benned. Az már nem a jelen. Nem a most. Nem az itt.
Megkérdőjelezni. Végig szkennelni magadban, amit hallok, amit látok, amit érzek…….. Mindent

Instagram: @myannnnas_art

#myannas #aboutajourney #healingblog #abstractart #myannasart #interiordesign #abstractartfreedom  #loveeachheartbeat🦋 #loveheals #freedom

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s