Életpuzzle

20190425_212424.jpg

Képzeld azt hogy előtted van egy hatalmas puzzle az asztalon. Mióta megszülettél folyamatosan dolgozol rajta, egy színes kavalkád…és rád vár hogy összerakd. Néha jól haladsz, máskor meg keresel évekig egy egy darabkát. Ahogy telik az idő észreveszed hogy ez a puzzle te magad vagy. És minden darabka ott hever elötted az asztalon, egy sem hiányzik. Az összevisszaságban minden egyes darabkád ott van. Egyetlen puzzle darabra se mondhatod hogy nem kéred. Eltakarod? Kihagyod? Elrejted? Önmagad elől? Miért teszed?
Vegyél el egyetlen darabot…mondjuk azt amiben a mai világban nem túl népszerű érzékenység van kódólva és elveszted az empátiád, az intuiciód, a kreativitásod, a képességed hogy észrevedd az élet apró örömeit, hogy érzékeld az élet finom rezdüléseit…..és sok-sok minden mást. Egyetlen puzzle darabka hiánya drasztikus változásokat okozhat. Ürt hagy! Ragaszkodni kell minden darabhoz, jót és rosszat egyaránt találunk…és mind mind miénk. Szép lassan összerakjuk. Hogy kik is vagyunk!

#myannas #aboutajourney #healingblog #abstractart #myannasart #interiordesign #abstractartfreedom #loveheals #loveeachheartbeat🦋 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s