Összes Nő(Blogbejegyzés ’19nyár)

20200626_102315

Hány nő van bennünk? Óó az összes ami létezik…máskor meg egy se talán. Talán. Talán elhiszed…de nem igazán kéne…mert mikor minden nő eltünni látszik akkor is ott van benned az Ős nő! Ránézésre csak egy ijedt, elveszett pici lány, aki egykoron voltál…Őserőt rejtve lényében!
Hány nő van bennem? Mind amit a világ ismerhet, mind amit Te mint Férfi megszólítasz bennem. Aki vagyok Neked az válasz arra aki Te vagy. Ahány Nőt ismersz fel bennem az mind válasz arra amilyen Férfi vagy. Nekem! Barát vagyok, vagy szerető, segítség, vagy ellenség, meghallgató menedék, segítő kéz, símogató érintés, örvénylő tánc, anyáskodó gondoskodás, haragos fúria, elmenekülő kislány, kacér, szemérmes, gyenge és erős, okos és butuska, közömbös meg ragaszkodó.. minden és semmi, válasz és kérdés, csend és zaj, anya vagy kislány, boszorkány és angyal….vagyok mindaz amit Te mint Férfi megmozgatsz bennem! Válasz vagyok mindarra amit energiáid megszólítanak bennem. Nő vagyok teljes egészemben annak aki felismeri, meglátja és megmozgatja bennem a Nőt! Az Összes bennem lévő Nőt! Mindent ami válasz saját Férfi létednek! A Férfinak!

#myannas #myannasblog #abstract #art #abstractart #healfromyourwounds #mindfulness #respect #respectlife #passionforart #loveeachday #positivevibes #abstractartfreedom #loveeachheartbeat🦋 #keepitpositive #loveheals #findloveineverything

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s