Éld meg, engedd el!

FB_IMG_1537901411069

Ha az érzelmek túlcsordulnak benned….engedd szabadjára…és szabadulj fel. Éld meg, és engedd el! Tedd szabaddá magad. Nem akkor vagy erős amikor megtagadod önmagad, amikor eltussolod saját érzéseid, nem akkor teszel jót magadnak, ha minden áron vissszanyeled könnyeid. Elfolytott érzéseid rabja leszel ha nem éled meg őket. Ismerd fel saját érzéseidet és éld meg őket! Ha elfolytod érzéseid, akkor bilincsbe vered önmagad. Rejtett vágyaid rabja leszel! Mert befészkelik magukat tested, lelked minden pórusába, és kihasználnak minden gyenge pillanatodat hogy felszínre törjenek. Minél görcsösebben akarsz valamit törölni életedből annál intenzívebben lesz jelen, minél görcsösebben akarsz erős lenni annál gyengébb leszel!
Ez a visszás törvényszerűség történik az élet minden területén. Ugyanúgy rab leszel ha valamit szeretnél megszerezni, vagy ha valakit megszállottan szeretsz. Minél görcsösebben akarod annál elérhetetlenebb lesz. Minél jobban titkolsz valamit annál inkább uralja gondolataidat. Ahol érzelmeid vannak ott jának a gondolataid, és ahol gondolataid járnak energiáid arra folynak.
Éld meg …mond ki …üvölts egy mező végtelenjébe, vagy sírj szobád csendjében ha szükséges. De éld meg. És Engedd el!!!
Az egyensúlyt magadba kell keresd, és kezded azzal hogy megismered önmagad, elfogadod és vállalod önmagad és megszereted önmagad!
” Önmagunk helyett nem érdemes másokat szeretnünk. Ugyanis a másik embert nem magam helyett kellene szeretnem, hanem önmagáért.”(Pál Feri)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s